Jelovška c. 5, 4264 Bohinjska Bistrica
ribici@rdbohinj.si

LETNI ZBOR ČLANOV

Ribiška družina Bohinj

Upravni odbor RD Bohinj vas obvešča, da zaradi izrednih razmer glede koronavirusa, planiran letni zbor članov fizično ne bo izveden, temveč ga bomo izvedli na daljavo, oziroma preko spletne strani RD Bohinj.

Prav tako vas obveščamo, da v planiranem času, 28.3.2020 ne bo izvedena spomladanska čistilna akcija, o novem datumu vas bomo pravočasno obvestili na spletni strani.

VSO POTREBNO GRADIVO ZA LETNI ZBOR ČLANOV, SE NAHAJA NA ZAVIHKU RIBIŠKA DRUŽINA BOHINJ – SAMO ZA ČLANE. NA SPLETNO STRAN SE PRIJAVITE Z GESLOM, KI SMO GA POSLALI ČLANOM V OBVESTILU 01/2020.

GESLO JE POTREBNO VPISATI CELOTNO, KAR POMENI, DA VPIŠETE: GESLO********, vse z velikimi črkami, brez presledkov in ločil.

Dolžnost vsakega člana je, da si objavljeno gradivo pozorno prebere in da ga tudi potrdi. Ker gre za izredne okoliščine, poteka glasovanje preko spletne ankete, kamor vpišete svoj mail naslov in ime, ter glasujete za predlagane sklepe. Vsak član lahko izpolni anketo samo enkrat, zato opozarjamo da ankete med izpolnjevanjem ne zapirate.

V kolikor ima kdo izmed članov kakršnokoli vprašanje, predlog ali pobudo, nam jo sporočite na mail naslov ribici@rdbohinj.si, upravni odbor bo nanje odgovoril v najkrajšem možnem času.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje ter vam v tem času želimo predvsem zdravja!

UPRAVNI ODBOR RD BOHINJ

133 Število ogledov

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja